Cloud Migraties | Cloud Advies | Managed Hosting

Succesverhalen

Corona Sneltest Nederland
Corona Sneltest NederlandHR Products
Read More
Het Corona Sneltest Nederland (CSN) platform is in korte tijd, goed geholpen door Blast met advies en best practices over het opzetten van een Cloud native oplossing en Cloud Security (WAF). De oplossing is schaalbaar voor een groot aantal bezoekers en biedt een goede bescherming tegen hackers. Blast heeft ons ook geholpen met een monitoring oplossing die voldoet aan NEN 7513 norm, zodat kan worden voldaan aan de eisen van ministerie van VWS om te koppelen met de Corona app API.
#Deviate
#DeviateFullstack iOS applicatie ontwikkelaars
Read More
Jorge heeft voor Deviate een schaalbaar en robuust Cloud native oplossing ontworpen en gebouwd voor het hosten van onze website(s), data van onze app's en onze API's. De flexibiliteit van de oplossing zorgt voor controle en schaalbaarheid op piekmomenten. Je kent ons van de iOS apps: OV-Delay, Thessa, Sterrenkijken en Skirt Alert.
ROC Midden NederlandOnderwijsinstelling ICT College
Read More
Een hybride ICT oplossing, met onze eigen serverruimte met de mogelijkheid om capaciteit bij te schakelen in de Cloud. De door Blast Cloud Movers ontworpen architectuur en gerealiseerde oplossingen wordt gebruikt voor het digitaal examineren. De oplossing wordt ook ingezet tijdens lessen ethical hacken, Fortinet en Cisco.