Cloud Migraties | Cloud Advies | Managed Hosting

Wij zijn Blast!

Het team dat jouw bedrijf
succesvol verhuisd naar de Cloud!

Jorge Liauw-A-Joe heeft Blast Cloud Movers in 2018 opgericht met als doel Cloud oplossingen toegankelijk te maken voor MKB+ bedrijven. Onze energie en expertise zetten we graag in om jouw bedrijf klaar te maken voor de Cloud of om een volledige transitie te maken naar een Cloud Native architectuur met o.a. DevOps, Site Reliability Engineering (SRE), serverless computing en Kubernetes.

Professionele ondersteuning met persoonlijke aandacht en een flinke dosis positieve energie

Professionele ondersteuning met persoonlijke aandacht en een flinke dosis positieve energie, dat is wat je van Blast Cloud Movers mag verwachten. De voordelen van cloud services zijn groot voor elke organisatie. Blast helpt deze voordelen optimaal te benutten. Met een advies op maat voor de juiste aanpak voor elke situatie. De aanpak van Blast zorgt voor een zorgeloze overstap naar de cloud. Werk je al in de cloud? Dan zorgen we dat dit op de best mogelijke manier is ingericht en blijft werken.

Projectmatig succesvol naar de Cloud

Op project basis helpen we organisatie in de transitie naar de Cloud, dit zodat je het maximale uit een migratie uit de Cloud haalt en blijft halen. Migreren naar de Cloud gaat verder dan alleen techniek en heeft ook impact op de werkwijze van je IT team, zoals IT Managers maar in bijzonder ook de ontwikkelaars en systeembeheerders. Daarom trainen wij je medewerkers zodat zij zelfstandig het maximale uit de Cloud oplossingen blijven halen. Indien gewenst ontzorgen wij je IT team volledig met onze Management Cloud Services.


Blast Cloud Movers is onderdeel van Blast Cybersecurity Consulting. Informatiebeveiliging zitin ons DNA en dat zie je terug in al onze Cloud oplossingen.

Wie is Jorge?

Jorge is al van jongs af aan ondernemer. Op 16 jarige leeftijd is hij gestart met zijn eigen ICT bedrijf, omdat hij vindt dat ICT beter kan en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Inmiddels heeft Jorge al meer dan vijf succesvolle ondernemingen opgezet. Tussen het ondernemen door, krijgt hij extra energie van

hardlopen (vooral halve marathons) en een goede bak koffie!

 

Hij heeft meer dan 7 jaar ervaring als consultant en meer dan 15 jaar ervaring als technische implementatie specialist. In zijn carrière heeft hij ervaring opgedaan bij o.a banken, verzekeraar, onderwijs en de zorgsector.

 

Met veel plezier heeft Jorge zijn energie en bijdrage mogen leveren aan projecten die hij heeft uitgevoerd in teamverband en individueel bij o.a.: PwC, ABN AMRO Clearing Bank, ING Bank, Nationale Nederlanden, Transavia, KAS Bank en SURFnet.

Alles wat je moet weten over Blast Cloud Movers

De handelsnaam Blast Cloud Movers is onderdeel van Blast Cybersecurity Consulting.


KVK nummer 71389946

BTW nummer NL001979446B79
Vestigingsadres Anton Pieckhof 9, Utrecht
Telefoonnummer 030-227 24 65
E-mailadres via contactformulier
Algemene voorwaarden